# Weingut Hubert Müller

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Gratis)
- [ ] WiFi
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Verharde ondergrond

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 3/1/2026 - 10/31/2026 | EUR 24 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### user22057161 - 5/5
*March 2026*

Prachtige staanplaatsen direct naast de wijngaarden. Toiletten, douches en elektriciteit zijn aanwezig. Vriendelijke gastheren en heerlijke wijn, die we in de wijnkelder hebben kunnen proeven. We zouden deze staanplaats zo weer boeken.

### Reisewütig - 5/5
*March 2025*

Wij hebben het hier erg naar ons zin gehad. De camping is prachtig gelegen, u bevindt zich midden in de natuur en kunt direct met uw hond gaan wandelen.
De overnachting kost nu 23 euro, maar is inclusief elektriciteit, water, toilet en douche - dus topklasse 👍
Groeten Andrea&Thomas met hond Abby

### kapoes - 2/5
*May 2022*

het enige positieve vonden wij de sanitaire voorzieningen. de plaatsen zijn klein en je staat bij de landbouwwerktuigen. ook overdag veel lawaai. toen wij aankwamen werden we niet eens begroet door de eigenaresse,  ze besteden totaal geen aandacht aan hun gasten. voor wat je krijgt veel te duur.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650686639.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650686638.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/rijnland-palts/maikammer/2878/weingut-hubert-muller)