# Wohnmobil Stellplatz Mainz

55122, Mainz, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 49.99889, 8.24693

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [ ] Toilet

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Openbaar vervoer nabij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 15 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### JensBenny - 4/5
*March 2026*

15 euro is prima, er zijn winkels in de buurt en het oude stadscentrum ligt op 20 minuten loopafstand.

### LoekDijkman - 1/5
*September 2025*

Functionele plaats. Maar bizar, we werden na twee dagen gebeld dat we niet meer welkom zijn omdat we niet betaald hadden. Hadden keurig ons aanmeldformulier (met naam en telefoonnummer) met het geld in de enveloppe in de brievenbus gedaan. De man vroeg niets maar trok gelijk van leer. Echt heel naar en slecht!

### Klaproos2 - 5/5
*July 2025*

De staplaats is op loopafstand van het centrum van de stad. In tegenstelling tot de stad is alles goed verzorgd. en keurig onderhouden.
De stad heeft leuke plekken
Jammer dat de stad vervuild is. Veel kapotte bierflessen en veel afval op de grond.
Wij komen sinds jaren in de stad, maar dit jaar zijn wij echt geschrokken van de rotzooi die overal
rond ligt. Foei gemeente, dit nodigt niet uit voor een bezoekje
Geen visitekaartje voor  de stad.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651207686.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650757892.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650762674.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650765664.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650766857.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/rijnland-palts/mainz/28839/wohnmobil-stellplatz-mainz)