# Parco Nazionale del Pollino

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4/5

gelegen bij restaurant Bar La Baita - groot open veld voor picknick en trekkende kampeerders - loslopende paarden en koeien die niet storend zijn - Engels sprekende eigenaar - zeer smalle weg

Strada Statale 19 delle Calabrie

- Max. camperlengte: 8 meter

- Fietsen
- Wandelen
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### NicoMeirik - 5/5
*October 2021*

we hebben een heel leuke ervaring gehad. het seizoen was gesloten en het personeel van het restaurant nodigde ons uit voor barbecue en wijn! erg aardige vriendelijke mensen. we kunnen deze plek aanbevelen om te verblijven: ontmoet wilde dieren en maak mooie bezoeken aan de natuur!
Tijdens het seizoen: bezoek restaurant La Baita!!

### Damiano-M - 5/5
*August 2021*

Echt ongelooflijke locatie. Een unieke ervaring. Drinkwater en (ongedifferentieerde) afvalruimte zijn de enige diensten. Bar-restaurant alleen geopend voor lunch.

### C-I - 2/5
*October 2020*

weg is naar ons idee niet goed te bereiden vanuit zuid en noord. singletack soms en lage takken. Weg slecht met veel gaten. Plek vonden we ook niet echt eentje om te blijven.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650787012.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651016315.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651016314.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651001719.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651001718.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/basilicata/viggianello/29163/parco-nazionale-del-pollino)