# Mosjøen

## Omgeving
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### lissfjell - 1/5
*September 2024*

Wij mochten hier niet blijven. Een man kwam ons waarschuwen, dus we vertrokken.

### Inni - 1/5
*August 2023*

Wij stonden hier met twee andere campers en werden ‘s avonds onaangenaam verrast door een voorbijganger, die vond dat er niet overnacht mocht worden. Hij kwam na een uur (we lagen in bed) met veel
rumoer en dreiging weer terug. Uiteindelijk zijn we alle drie ‘s avonds laat vertrokken, omdat het zeer onveilig was. In de haven is Bobilparkering Mosjoen: mooie, betaalde, CP.

### bali1962 - 3/5
*July 2023*

wij stonden vannacht hier alleen. heel rustig. van de E 6 hoor je niets. alleen de mensen die hier komen sporten komen af en aan. om 22.30 alles stil. prima overnachtingsplaats.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650787118.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650794947.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650814265.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650814266.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650814267.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/noorwegen/nordland/vefsn/29246/mosjøen)