# Maastricht Marina

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.88/5

Aan de Maas - na de afslag van Hoge Weerd, weg 500 meter volgen tot toegangspoort - daarna telefonisch aanmelden [0031(0)6 46412289] - AANKOMSTTIJD 13.00 - 19.00u - RESERVEREN aanbevolen via de website van de camperlocatie - minder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen - in winterseizoen beperkte sanitaire voorzieningen - fietsknooppunt 2,5km - centrum Maastricht 3km

Hoge Weerd 20
6229 AM, Maastricht, Nederland

- Decimal: 50.82428, 5.704

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Aan het water
- Jachthaven in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 3/31/2026 | EUR 30 |
| 4/1/2026 - 10/31/2026 | EUR 35 |
| 11/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 30 |

### MrBigMK - 5/5
*May 2026*

Een erg mooie en goed onderhouden camping direct naast de jachthaven. De sanitaire voorzieningen waren schoon en het personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam.

### Sako - 5/5
*May 2026*

Wie Maastricht met een camper wil bezoeken, zal het een fantastische plek vinden. Rust en stilte, en ongelooflijk vriendelijke mensen. We voelden ons er erg op ons gemak.

### m.guntlisbergen@hotmail.com - 5/5
*May 2026*

Koningsdag weekend hier 3 nachten gestaan met onze camper. mooie plek met uitzicht op de haven. alles netjes. De havenmeesters ook heel vriendelijk. Gelukkig mochten we een verlengkabel lenen want als je vooraan staat is het een heel stuk naar de elektriciteitspaal. 4 toiletten en 3 douches voor mannen en vrouwen samen. we betaalde € 35 per nacht inclusief. Hond was gratis. leuke frietkraam in het weekend met leuk terrasje.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650787388.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651237179.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651237178.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651236946.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651230593.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/limburg/maastricht/29476/maastricht-marina)