# Wijngaard Saalhof

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.67/5

Wijngaard in de kop van Noord Holland - voor 20.00uur aankomst - rondleidingen - jeu de boules-baan - beperkte wifi -  Hoorn 6km - centrum 1.5km

Oosteinderweg 57
1687 AB, Wognum, Nederland

- Decimal: 52.68304, 5.03902

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 11/1/2026 | EUR 23.5 |

### JJMH - 1/5
*July 2025*

Dit is ons op 29 juni overkomen, wij zijn 81en75
Mijn man wil de stroom aansluiten, maar krijgt geen stroom, ook niet aan de andere zuil of andere snoeren
Wij melden dit en krijgen gelijk te horen wat voor grote dingen wij hebben aangezet Hij zegt dat de stop in zijn huis er is uitgeklapt en komt door ONS
Als twee geslagen honden rijden we weg en rijden naar een ander cp en hebben daar gewoon stroom en ook de volgende cp
Dus wij waren het NIET!

### familie-v-Holst - 5/5
*May 2025*

fijne camperplaats waar wij vorige week gestaan hebben. fijne beheerders, ruime plek en alles ok. de toilet/douche is er maar een, geen stopcontact voor een haardroger en een rolletje toiletpapier. handdoek zou vaker vervangen mogen worden.

### Munckie - 4/5
*May 2025*

Heerlijk rustige camperplaats tussen de wijngaarden. Tegenwoordig maximaal 6 campers op het veld en dan is 1 wc/toilet unit voldoende. Erg aardige eigenaren die als ( volwassen)  gezin een leuke draai geven aan het geheel van camperplaats/huisjes- wijngaard en restaurant.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650803016.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650803129.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650803018.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650803017.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650793341.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/noord-holland/wognum/29564/wijngaard-saalhof)