# Valamar camping Krk

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.12/5

direct aan zee - 5 verschillende soorten standplaatsen - campingwinkel - restaurant - winkels 2km

Ulica Narodnog preporoda 80
51500, Krk, Kroatië

- Decimal: 45.02457, 14.592

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [x] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [x] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [x] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [x] Shop of kiosk

- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 96 |

### pips44 - 4/5
*September 2025*

Prima camping, de plaats had voor onze camper iets groter mogen zijn, maar we klagen niet, we stonden 3 nachten heel kort aan zee met mooi uitzicht. Sanitair proper, evenals de rest van de camping. Wandeling naar KRK vanaf de camping ongeveer 20 minuten.
KRK is zeker de moeite om te bezoeken.

### walpos - 5/5
*July 2025*

We zijn er nu, prima, niets op aan te merken, ik zou zeggen zo'n 20% meer qua kosten. Reserveren was niet nodig. Als je in de buurt bent, is het aan te raden...

### Mark-hymer - 3/5
*July 2025*

5 dagen met de camper aan zee gestaan. 2 volwassenen en hond: 140 eur per nacht!
Maar verder was alles prima, sanitair schoon, warme douches, restaurants, zelfs kapper. Let op: ga de aangewezen plek bekijken voor je accepteert, kan een te kleine plek zijn of niet de afgesproken zone etc.
Groot pluspunt: aparte hondenstrand met ligstoelen en hondendouche.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650863647.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651272321.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651272320.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651272319.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651272318.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/kroatie/primorsko-goranska-zupanija/krk/29584/valamar-camping-krk)