# Campismo Da Fuzeta

kleine camping in de Algarve - smalle ingang - vlak bij zee

Rua da Liberdade 2
8700-019, Olhão, Portugal

- Decimal: 37.05279, -7.74507

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Gratis)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 5/31/2026 | EUR 23.1 |
| 6/1/2026 - 7/1/2026 | EUR 23.1 |

### user154053373 - 2/5
*June 2026*

wij hebben hier 4 nachten gestaan omdat we aan het strand willen staan.
locatie prima. aan het strand en het dorpje heeft voldoende horeca te bieden. leuke uitvalsbasis voor fietstochten. Tariva is een leuke plek om naartoe te fietsen maar meer geschikt voor een montainbike dan stadsfiets.
op de camping veel vaste plekken met daarop bouwvallen maar heb je geen last van. toiletten erg verouderd maar werken en zijn schoon. Wij betaalden €99,20

### Toon&Corrie - 4/5
*May 2026*

We moesten 140 afrekenen voor 5 nachten ,
wel een grote plaats met elektra, heerlijk strand , we zijn toch maar gegaan om dat er duizenden duiven zijn , die onophoudelijk hetzelfde deuntje uitkramen, het personeel en het restaurant is uitermate goed en vriendelijk.

### 6562woody - 3/5
*May 2026*

het is er wel rustig behalve op woensdagavond speelt er een band aan de kant van het water en dit tot 24u  Douche en toilet wel heel proper worden dagelijks 2 of 3 keer gepoetst. we waren er met een camper en scooter( moto) we moesten voor de twee   betalen terwijl we maar 1 camperplaats innamen.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650787515.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650787518.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650787519.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650852005.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650896212.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/portugal/faro/olhao/29597/campismo-da-fuzeta)