# Camping Maslina

Kampeerplaatsen onder 300 jaar oude olijfbomen - strand 300m - Petrovac 2km

Buljarica BB 85300
, Buljarica, Montenegro

- Decimal: 42.19807, 18.96607

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

- Zwemmen
- Fietsen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 26 |

### HansvanderVeeke - 5/5
*April 2026*

Grote camping met plekjes in alle soorten en maten. Voldoende en goed sanitair. En de beste douche ooit. Winkel en restaurants vlakbij.
We waren er in april en de prijs is dan €26 vooor 2 personen zonder stroom. om onbegrijpelijke redenen kregen we korting en betaalden €21.

### WilmaMichael - 5/5
*March 2026*

Een ruime, mooi opgezette camping. Supervriendelijk personeel (spreken meerdere talen!). Sanitair modern en schoon  (zelf wc-papier meenemen). Camping wordt continue gemoderniseerd. Een echte aanrader!

### Knausrich - 5/5
*November 2025*

Op weg naar Albanië maakten we hier een tussenstop. We hadden eigenlijk ergens anders willen overnachten, maar dat bleek zinloos. Op de terugweg van die omweg ontdekten we deze plek en waren meteen onder de indruk. De campingeigenaar zei dat we de camping op moesten rijden en dan moesten inchecken. We begrepen het, zei hij, "Neem de plek bij de ommekeer." We hadden dus al een plek voor de camping.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650821056.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651285701.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651285700.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651285699.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651285698.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/montenegro/opstina-budva/buljarica/29607/camping-maslina)