# Camping Paquier Fane

**Beoordeling**: 3.66/5
**Aantal reviews**: 128
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
genoemde prijs is minimumprijs, kijk voor actuele prijzen op de website - ruime plekken - restaurant (deel van het seizoen) - broodservice - korting op toegang gemeentelijk zwembad [100m] - centrum 500m

## Locatie host

## Adres
Rue du Pâquier Fane 20
71150, Chagny, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 46.91186, 4.74562

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/4/2026 - 10/18/2026 | EUR 16.7 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### ABJJ - 1/5
*May 2026*

ivm rommelmarkt de weg niet bereikbaar met de camper

### xs4benz - 4/5
*April 2026*

Wij waren op doorreis dus op zoek naar een plek voor één nacht. Deze camping voldeed aan onze verwachtingen. schoon sanitair en rustig. We hebben prima gegeten in het dorp. Le Grenier à Sel. Voor grill diners. Let wel even op de route naar de camping in je navigatie app om niet in smalle straatjes te geraken.

### Archimedes - 4/5
*April 2026*

Prima verzorgde camping. Wij stonden eind april op deze camping , het achterste gedeelte van de camping incl. het toiletgebouw was afgesloten. Het kleine sanitair gebouw achter de receptie is wat gedateerd maar is schoon en functioneel. Jammer dat het aanwezige pizza restaurant dicht was in afwachting van een nieuwe uitbater. De camping beheerder gaf ons een prima vervanging in het dorp.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/0aae7d62-a002-4b66-a057-7d29e8d80d8d/a3762497-623c-4ff0-bab6-85024db9d9d2.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651116953.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651060550.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651060549.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651060548.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/bourgondie-franche-comte/chagny/29761/camping-paquier-fane)