# Agriturismo Fattoria Franciola

**Beoordeling**: 3.63/5
**Aantal reviews**: 4
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
gelegen bij oude boerderij uit 1700 tussen dichte bossen - eigen gekweekte agrarische producten te koop - natuurreservaat - kinderboerderij - winkels 4km

## Locatie host

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

## Omgeving
- Wandelen
- In bosgebied

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 20 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### TonAmmerlaan - 5/5
*September 2025*

veel katten, het aardigste echtpaar,  prachtig uitzichten, mooie gele route naar Proceno, compenseert ruim een beperkt sanitair. ongeschikt voor busjes langer dan 5m, ook vanwege de weg en de vele bomen op het terrein. Geen Engels, wel gastvrijheid.

### Arnold29 - 5/5
*June 2025*

Na een tip van een ander camperbusje hier heen gereden.
Heerlijke plaats om even bij te komen, met een uitzicht waar de gewone campings jaloers op mogen zijn.
ja en misschien niet geschikt om met grote witte koelkasten heen te rijden, zou ik eigenaar zijn, wou ik ze niet eens in mijn park willen hebben een ander het uitzicht te belemmeren.
(sorry, maar na een paar slechte ervaringen...)
Voor ons een weergaloze plek, maar dat is erg persoonlijk.

### Joke-en-Willem - 4/5
*September 2021*

Hoog tijd voor een update. Dit terrein is lastig te vinden (beroerde bewegwijzering) maar het bestaat wel degelijk. Pareltje!! Zelden van zo’n geweldig uitzicht rechtstreeks vanaf onze plek (zoek maar uit waar je wilt staan) kunnen genieten. Eigenaar is supervriendelijk, leidt je met glas eigen kweekwijn rond in zijn domein en heeft een vertaalapp op zijn telefoon. Sanitair is om te lachen. Maar waar krijgen je een bak tomaten van eigen kweek?

## Foto's

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/lazio/proceno/29877/agriturismo-fattoria-franciola)