# Camping Center Belgrade

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.66/5

gelegen bij meubelbedrijf - centrum 3,5km - geluidsoverlast van weg - staf spreekt Engels

Višnjička 25
, Belgrado, Servië

- Decimal: 44.8178, 20.50363

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

- Bewaakt terrein
- Maximale verblijfsduur: 24 uur
- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | RSD 1800 |

### Rik-kladder - 1/5
*July 2023*

Dit was verschrikkelijk!!! het lawaai van de naastliggende weg is niet te doen!
De 4 zwerfhonden die onder onze camper kwamen slapen, geeft ook niet meteen een gerust gevoel.
Het sanitair bestaat uit 1 ruimte met schimmel en een vieze bedoening.
De vriendelijke man heb ik een kwartiertje gezien om te ontvangen, dus daar moet je het niet voor doen.
Als dit het beste is dat Belgrado te bieden heeft, zien ze mij nooit meer terug!

### CathyVM - 4/5
*July 2023*

prima voor een nacht om Belgrado te bezoeken.
super vriendelijk ontvangst (eigenaar heeft ons zelfs met de wagen in het centrum afgezet), WiFi, douche/toilet, winkel op 5 minuutjes. wel drukke weg en oneven terrein maar dat stoorde ons niet.

### Alan---Alison - 5/5
*January 2023*

Een zeer goede camperplaats. Het heeft alles wat je nodig hebt, 5 minuten lopen naar groot winkelcentrum en supermarkt. We gebruikten Car Go om de stad in te gaan, veel beter dan taxi's en ongeveer € 5 of € 6. Zelfs in de winter is Belgrado een interessante stad. Het Tesla-museum is een must see.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650788030.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650831108.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650831109.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650833880.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650833881.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/servie/centraal-servie/belgrado/30157/camping-center-belgrade)