# Reisemobilpark Urbachtal

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4.19/5

locatie met grote plekken van 7x12 m - (betaald) gebruik toilet en douche mogelijk - centrum 500m

Urbachweg 1
34626, Neukirchen, Duitsland

- Decimal: 50.87261, 9.35151

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Betaald)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

- Fietsen
- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 20.5 |

### WoMo1989 - 5/5
*March 2026*

Geweldige staanplaats, supervriendelijk welkom en zeer nette en schone sanitaire voorzieningen. We komen zeker terug.

### Gaertner9 - 5/5
*January 2026*

We hebben deze camping al vaak bezocht en hebben steeds kleine verbeteringen opgemerkt! Rustige locatie, zeer vriendelijke eigenaren, fantastisch eten!!!

Geweldige douches en toiletten, schoon en mooi ingericht. - Kortom, een fantastische camping voor ons!

We hebben al een staanplaats en een tafel gereserveerd bij "Schwälmer Stubb" voor hun evenementen. Een echte aanrader, Dirk

### Robert2011 - 4/5
*October 2025*

We hadden onze LMC-bijeenkomst op de camping van 19 tot en met 21 september 2025. Deze keer waren er 24 campers aanwezig. Er waren mensen uit verschillende staten, waaronder een camper uit Zwitserland. Het was een succesvolle bijeenkomst en het was fantastisch om zoveel nieuwe mensen te ontmoeten. We kregen heerlijk eten voorgeschoteld in de Schwälmer Stub, en hoewel het druk was op de camperplaats, verliep alles perfect.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650788238.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650961235.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650956765.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650788239.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650788240.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/hessen/neukirchen/30387/reisemobilpark-urbachtal)