# Stellplatz beim Aquatoll

74172, Neckarsulm, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 49.18802, 9.24309

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [ ] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Verlicht terrein

## Omgeving
- Zwemmen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### nalaleila18 - 1/5
*April 2026*

We voelden ons er erg ongemakkelijk. De plek lag vol met afval en de politie patrouilleerde. Er liepen verdacht uitziende mensen rond. Het was absoluut niet geschikt voor ons met kinderen en honden! We zijn verder gegaan.

### FrisovanDooren - 1/5
*January 2026*

25.01.2026
we zijn hier vaker geweest, maar stonden nu helemaal alleen op deze grote, verlaten,   besneeuwde parkeerpaats. Een paar jongelui vonden het nodig om met hun auto rond onze camper en over het terrein
te gaan racen.  Het voelde niet goed en  we zijn doorgereden.

### buschdiana - 3/5
*August 2025*

Prima voor een overnachting. Geen elektriciteit. De water- en afvoersystemen zijn helaas kapot. De overnachting is echter gratis.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650668068.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651143222.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650668069.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650677958.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650677959.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/baden-wurttemberg/neckarsulm/3044/stellplatz-beim-aquatoll)