# Camping El Torres

**Beoordeling**: 3.25/5
**Aantal reviews**: 80
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
camping direct aan het strand - plekken in standaard, comfort en premium - prijs afhankelijk van seizoen en soort plaats tussen €23.10 en €68 - korting bij langer verblijf - bromfietsverhuur - restaurant 50m - centrum 2km

## Locatie host

## Adres
Partida Torres Norte Urb 5E
03570, la Vila Joiosa / Villajoyosa, Spanje

**GPS-locatie**
- Decimal: 38.51519, -0.20012

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 27 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### JosephDijkzeul - 2/5
*May 2026*

Hele dag last van geluid  van bouwwerkzaamheden. Wij zijn hierdoor eerder vertrokken.

### PapaSierra - 1/5
*February 2026*

Ik reserveerde voor een weekje van 2 tot 8 februari. zonder dat ik daar erg in had maakte de computer er van 8 tot 14 van. Ik had wel al een aanbetaling van 47 euro gedaan.
Na telefonisch contact verzekerde men mij dat het teruggestort zou worden.
Nu krijg ik een mail dat er geen terugbetaling volgt. Regels zijn regels...
bah, niet netjes 😞

### B-Bakker - 4/5
*November 2025*

Prima camping.  Met ASCI card stroom 4kw per dag erbij. Veel verschillende tarieven per seizoen. tot 1 december €21 p.n.  watertappunt op de plaats zelf. Leuk restaurant voor een tappashapje. Je kan leuk wandelen, de berg op aan weerszijden zijde van de promenade aan het eind van de camping. dicht bij het strand. Is een kiezelstrand. Erg toeristich vlak bij Benidorm.  Vriendelijk personeel.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/8eecc4ea-1a6d-4279-8fc0-538511391cc5/6be62f18-2d6d-4e79-9aba-93cc937bdfa0.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650788300.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650788305.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650788306.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650788307.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/la-marina-baixa/la-vila-joiosa-villajoyosa/30477/camping-el-torres)