# Autostadt Wohnmobilstellplatz/ P2

**Beoordeling**: 3/5
**Aantal reviews**: 23
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
verkeerslawaai - inchecken mogelijk 12:00 - 16:00u - melden bij aankomst bij het ParkingTeam in het ParkingHaus 1 (kort parkeren) voor afstandsbediening en parkeerkaart - centrum 1km

## Locatie host

- Verlicht terrein

## Omgeving
- Zwemmen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2025 - 12/31/2025 | EUR 9 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### LoftyOne - 3/5
*September 2025*

Er was nog plaats maar men zei dat alles gereserveerd was, later was niemand meer gekomen, het vrijblijvend reserveren is dan ook prut, reserveren als camperaar is zowieso not done! Op de parkeerplaats stonden we ook prima voor 6 euro, met het rumoer viel het nog best wel mee, wel eens op luidruchtigere plaatsen gestaan, Autostadt ZEER de moeite waard!, zeker een halve dag rondgestruind!

### Roelieman - 3/5
*May 2025*

Staan voor de vijfde keer hier. Nog steeds prima uitvalsbasis voor Wolfsburg en VW en dat al jarenlang voor 9,- Vergeet je oordopjes niet, je staat naast een fabriek. Schloss Wolfsburg op loopafstand met diverse musea is interessant.

### TonenMarga - 2/5
*November 2023*

Wij kwamen op zaterdag aan en gingen ons zoals aangegeven melden. Een medewerker van de parkeerservice vroeg of wij hadden gereserveerd, nee dat hadden wij niet. Zijn antwoord was dat er dan geen plaats was. Wij hadden gezien dat er plaatsen vrij waren, zou kunnen dat deze nog zouden komen. Maar er kwam geen camper bij en ook die zondagavond niet. Zodoende op de parkeerplaats blijven staan in de kou omdat onze stroom op was. Slechte service dus.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650682805.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651178790.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650668214.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650668217.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650668216.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/nedersaksen/wolfsburg/3155/autostadt-wohnmobilstellplatz-p2)