# Cannstatter Wasen Camping

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.13/5

rolstoelvriendelijk - wasmachine/droger - kleine levensmiddelenkiosk - bistro - receptie open: 7-12 en 14-22u

B10
, Stuttgart, Duitsland

- Decimal: 48.79411, 9.21961

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [x] Shop of kiosk

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 29 |

### korenbloempje - 5/5
*October 2025*

Het was slecht weer en behoorlijk gaotisch..camping stond helemaal vol.maar ze hadden nog een plaats voor mij.goede harde ondergrond.dat weekend begon een oktoberfest.ik dacht 1 nacht is prima.maar het was rustig.en had graag nog gebleven toen ik zag hoe groot die kermis was.

### vdbroekjes6972 - 4/5
*August 2025*

hallo we zijn hier 1 nacht geweest genoeg plek alles verhard een echte stadscamping sanitair was goed en schoon zelfs een invalide douche wat top je kan broodjes bestellen. als je de stad zal ik de fiets aanrader. o ja kost 32 euro per nacht

### M.Ahlers5 - 4/5
*July 2025*

De juiste plek om de stad te bezoeken!
Echt een stadscamping de noodzakelijke voorzieningen zijn er.

Basic sanitair, maar schoon. U bahn op 10min lopen en dan met 10
min hartje centrum.

Vriendelijk personeel.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650661032.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651154693.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651154692.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651154691.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651154690.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/baden-wurttemberg/stuttgart/332/cannstatter-wasen-camping)