# Badehalbinsel Absberg

91720, Absberg, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 49.13678265, 10.86751659

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 3/23/2026 - 11/11/2026 | EUR 15 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### DeDuin - 5/5
*June 2026*

Wij zijn 3 nachten gebleven.
Wel een grote camping maar veel opties om te staan. Wij betaalden 18 euro p nacht.
Voor de stroom/douche en watertap waren we gemiddeld 4 euro p dag kwijt. Dit ging via een automaat waar een kaart gekocht kon worden met borg. Deze lever je ook weer daar in. Het restant bedrag en borg wordt weer bijgeschreven. Bij de ingang een dame op een stoel die de aankomst regelde. Geen receptie nodig. Sanitair prima voor elkaar.

### Nashorn - 3/5
*May 2026*

We verbleven hier vier dagen. We hebben het erg naar onze zin gehad.

Omdat we op onze vertrekdag uitgebreid ontbeten, verlieten we de camping niet om 10:00 uur, maar om 11:20 uur.

Daardoor moesten we €5 extra betalen voor die dag. We vinden dit erg kleinzielig en het laat een negatieve indruk achter. We denken dat 12:00 uur een redelijke tijd zou zijn. Normaal gesproken heb je bij aankoop van een campingticket 24 uur de tijd om te vertrekken.

### ralfheike - 4/5
*August 2025*

Zeer goede prijs,

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650661055.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650661064.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650661065.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650674238.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650675551.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/beieren/absberg/346/badehalbinsel-absberg)