# Camping Temel

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.26/5

afgebakende plaatsen - toiletgebouw - geen schaduw

Puchen 137
8992, Altaussee, Oostenrijk

- Decimal: 47.6286218, 13.7737843

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [ ] Honden toegestaan

- Fietsen
- Wandelen
- Aan het water
- In de bergen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/1/2026 - 9/30/2026 | EUR 45 |

### Brexit-exit - 5/5
*July 2025*

We waren dol op deze rustige, ontspannen camping, gelegen in een prachtig landschap met uitzicht op de bergen. Het meer en het dorp (met winkel, restaurants en geldautomaat) liggen op korte loopafstand. We werden hartelijk ontvangen en vonden de faciliteiten brandschoon en goed onderhouden, hoewel ik me kan voorstellen dat het druk kan zijn als de camping vol is. Er was brood te koop en het zou fijn zijn geweest als er meer winkelaanbod was, maar ik begrijp dat er beperkingen kunnen zijn.

### Pait - 5/5
*June 2025*

Je staat op een bergweide met een mooi uitzicht op de bergen. Het stuwmeer is op een kleine kilometer afstand. Heerlijk rustig en omgeven door boerderijen. Heel aardige beheerster van de camping. In het dorpje op loopafstand zijn eetgelegenheden net als aan het meer. Toerfietsen is lastig met een ebike. Je zit al snel op behoorlijk steile hellingen. Sanitair en voorzieningen voor de camper zijn prima. Wel aan de prijs €47 pn.

### rkolijn - 5/5
*June 2025*

Ik kan me hierbij alleen maar aansluiten.  Wat een prachtige plek!!!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650668791.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650668792.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650668793.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650673371.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651244459.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/oostenrijk/stiermarken/altaussee/3492/camping-temel)