# Nordseecamping zum Seehund

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.9/5

plaats VOOR de slagboom - ook plaatsen beschikbaar op de camping zelf - kleine campingwinkel - centrum 6km

Lundenbergweg 4
25813, Simonsberg, Duitsland

- Decimal: 54.45511, 8.96963

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/23/2026 - 10/31/2026 | EUR 29 |

### Goev69 - 5/5
*June 2026*

prachtig plek. Wij hebben op de camping gestaan. De voorzieningen zijn fantastisch. super schoon. prachtig aangelegd zwembad! Mooie plaatsen. Super netjes sanitair. misschien betaal je daar voor. maar is het voor ons zeker waard.

### Pi3tjePuk - 4/5
*April 2024*

Wat een gezeur, een aantal vorige reviews.
Prachtige plek, voor een kort verblijf. Geweldig sanitair en echt Duits 👌
Prima prijs € 27,- voor een nacht. (Camper en 2 pers. )

### karl.m.herzog@gmail.com - 1/5
*August 2023*

we betaalden € 40 voor een nacht voor 2 personen. met een hond natuurlijk op de parkeerplaats….
en klachten had over de hond omdat er niemand naast ons was hadden we haar langer aan de lijn gelaten dan normaal…. en de eerste klachten kwamen al... daar gaan we niet meer heen...
Dus 80€ weggegooid….

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650669004.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650672802.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650673219.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650673220.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650673221.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/sleeswijk-holstein/simonsberg/3634/nordseecamping-zum-seehund)