# Nordseecamping zum Seehund

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.92/5

plaats VOOR de slagboom - ook plaatsen beschikbaar op de camping zelf - kleine campingwinkel - centrum 6km

Lundenbergweg 4
25813, Simonsberg, Duitsland

- Decimal: 54.45511, 8.96963

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/23/2026 - 10/31/2026 | EUR 29 |

### Pi3tjePuk - 4/5
*April 2024*

Wat een gezeur, een aantal vorige reviews.
Prachtige plek, voor een kort verblijf. Geweldig sanitair en echt Duits 👌
Prima prijs € 27,- voor een nacht. (Camper en 2 pers. )

### karl.m.herzog@gmail.com - 1/5
*August 2023*

we betaalden € 40 voor een nacht voor 2 personen. met een hond natuurlijk op de parkeerplaats….
en klachten had over de hond omdat er niemand naast ons was hadden we haar langer aan de lijn gelaten dan normaal…. en de eerste klachten kwamen al... daar gaan we niet meer heen...
Dus 80€ weggegooid….

### volvo5562 - 5/5
*May 2023*

prachtig rustige camping met geweldig sanitair.  zwembad,  sauna aanwezig en je kunt verschillende massage en gezichtsbehandeling boeken. Wij  stonden met 2 personen op de camperplek voor 1 overnachting.    douche en elektra inbegrepen voor 30 euro.  vriendelijke mensen   Wel ver van de bewoonde wereld maar dat vinden wij dus heerlijk.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650669004.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650672802.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650673219.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650673220.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650673221.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/sleeswijk-holstein/simonsberg/3634/nordseecamping-zum-seehund)