# Wohnmobilstellplatz Am Erlenstadion

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.75/5

supermarkt 100m - maximale tijd voor water innemen is 3,5min evenals voor het lozen van cassettetoilet - centrum 500m

Fulder Weg
36304, Alsfeld, Duitsland

- Decimal: 50.74848, 9.27956

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Betaald)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [ ] Toilet
- [ ] Douche
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Betaald)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 8 |

### camper10 - 5/5
*April 2026*

Wat een fijne plek, rustig en vredig!

Dankjewel Alsfeld, we komen zeker terug en zullen het aanbevelen. De prijs van €8 is erg goed, maar vergeet niet om muntjes van 50 cent mee te nemen voor de elektriciteit en de betaalautomaten accepteren geen creditcards. Betaal met contant geld en muntjes.

We kunnen ook de leuke bakkerij vlakbij en de Griekse bezienswaardigheid Akropolis aanbevelen.

Gunnel en Kent uit Zweden

### WoMo1989 - 4/5
*March 2026*

Zeer rustige parkeerplaats op korte loopafstand van de werkelijk prachtige oude binnenstad. Voor €8 per nacht + elektriciteit is het ideaal voor een kort verblijf.

### Robert2011 - 5/5
*October 2025*

We waren weer op de camping. We kwamen woensdag aan en de camping was al behoorlijk vol. Toch hebben we nog een mooi plekje kunnen bemachtigen. De prijs van €8 is prima. Het is ook de moeite waard om het prachtige vakwerkstadje te bekijken. Talrijke restaurants, cafés en allerlei winkels nodigen uit tot een wandeling door het stadje. We komen altijd graag terug naar Alsfeld.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/ed8f38cf-9844-44a4-9b95-d2583ee4fd43/3c738671-785d-4384-9cbc-0a6e089856d0.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650679892.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651156819.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651156818.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651156817.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/hessen/alsfeld/3740/wohnmobilstellplatz-am-erlenstadion)