# Sieglinde

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3/5

op boerenhoeve - gastenverblijf - eieren, melk, zelfgemaakte sappen, fruit en groente verkrijgbaar, afhankelijk van seizoen - kindvriendelijk - centrum 200m

94551, Zueding, Duitsland

- Decimal: 48.84493, 13.14884

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [ ] Shop of kiosk

- Gras
- Max. camperlengte: Onbeperkt
- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 5 |

### de-Leeuw - 3/5
*June 2017*

Lijkt een leuke cp.  We hebben hem te voet verkend,  maar onze Fiat Ducato met voorwielaandrijving kwam het gravelpad naar boven niet op. Jammer! Achteruit weer het terrein af en naar een andere cp in de buurt gegaan.

### melle45 - 2/5
*June 2017*

Waren hier mei 2017. Plaats wordt niet aangeduid. Blijkt stukje gras achter huis te zijn zonder enige voorzieningen, dichtbij een open mestput en een stal met lawaaierige installaties. Daar wordt dan schouderophalend 10 euro voor gevraagd. Niet aanbevolen!

### garage-65 - 3/5
*October 2016*

Mooie plek, beetje moeilijk te vinden. Wij waren €15,- kwijt voor een camper met stroom en gebruik van toilet en douche.
Had het idee dat de prijs werd verzonnen waar we bij stonden.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650661111.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/beieren/zueding/384/sieglinde)