# Fam Stoop

- Speciaal voor campers
- Verharde ondergrond

- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 8 |

### mma - 1/5
*April 2026*

Dit een camperterrein noemen, dat meen je toch niet! Er is geen parkeerplek, de waterkraan staat pal naast het huis... het is gewoon een bedrijfsterrein, en de snelweg ligt aan het einde van het veld... De "eigenaar" vertelde ons dat we ergens konden kamperen, maar nog geen uur later werden we door een man weggestuurd om een aanhanger te parkeren en zijn elektrische auto op te laden...

### Nico5dec2022 - 4/5
*April 2026*

Rustige en veilige nacht gehad, vliegtuigen geluiden valt echt reuze mee.
Stroom 2 euro, 4 aansluitingen. Water 2 euro. Verder geen voorzieningen. Overnachting kost slechts 8 euro.
Aardige eigenaren.

### T.bouwhuis4@konplanet.nl - 4/5
*October 2025*

Een fijne plek. Kom hier graag omdat ik van eenvoud en basic hou. waren er maar veel meer van zulke plekken in ons land!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650669619.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650947637.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651028343.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650978925.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650669620.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/noord-holland/de-rijp/3958/fam-stoop)