# Camping Arges

DJ704H 80H
115301, Curtea de Argeș, Roemenië

- Decimal: 45.09564544, 24.65480353

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Fietsen
- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/1/2026 - 10/31/2026 | RON 80 |

### stefandeckers - 4/5
*June 2026*

Prachtig gelegen,  vlakbij de The Transfăgărăşan Highway wat een absolute aanrader is om te doen
De campingbaas is superlieve vriendelijk en spreekt vloeiend Engels
Heel mooie plekken om met de camper te staan en alles is aanwezig, warme douches en proper
wij betaalden 120 Lei ofwel €24 zonder elektriciteit
Camping een absolute aanrader

### leeters - 5/5
*June 2026*

Een hele mooie camping. Alle voorzieningen zijn aanwezig: elektriciteit, douches, wc’s, een keuken met potten, pannen, borden en mokken. Het sanitair is schoon en goed onderhouden. Op de camping zijn veel plekken om te staan. Er zijn verschillende veldjes en er is zelfs een vijver. Goede start van de Transfagarasan vanuit het zuiden.

### DaTi69 - 5/5
*May 2026*

We verbleven hier één nacht tijdens onze doorreis. We troffen een schone en goed uitgeruste camping aan. Douches, elektriciteit en afvalwaterafvoer waren allemaal aanwezig en functioneerden naar behoren. Typisch Roemeense standaard. De eigenaren waren erg vriendelijk en behulpzaam. We kunnen deze camping aanbevelen.

We zouden deze camping zeker aanraden.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650788637.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650997246.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650997245.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650997244.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650997243.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/roemenie/arges/curtea-de-arges/40548/camping-arges)