# Lima-Escape

**Beoordeling**: 4.06/5

direct aan de rivier de Lima - centrum 1km

4980-020, Ponte da Barca, Portugal

- Decimal: 41.82406, -8.31729

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Aan het water
- In bosgebied

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 30.5 |

- ACSI - Campingcard

### Zogenieten26 - 5/5
*April 2026*

wat een heerlijke plek, wij boften met het mooie uitzicht op het meer.
natuurlijk aangelegde camping
goed en schoon sanitair,
leuke bar waar je ook wat hapjes en een eenvoudige maaltijd kunt eten.
vriendelijke ontvangst
mooie wandeling gemaakt

### Peter@62 - 4/5
*September 2025*

Leuke camping met plaatsen tussen de bomen. Blijkbaar is de prijs in het hoogseizoen heel anders dan daar buiten (zie andere referenties). wij betaalden 21 euro voor een camper, 2 pers, 1 hond en elektra. Sanitair is prima in orde. Restaurant serveert inderdaad eenvoudig eten maar wel  van prima kwaliteit (en zeer goedkoop). Prima wandel gelegenheden en uitlaat mogelijkheden voor de hond. Mooi meer. Zwembad hebben we niet gebruikt.

### zoemonkey - 2/5
*August 2025*

We kozen deze plek omdat we zagen dat het in een nationaal park lag en aan een rivier/meer waar je in kon zwemmen. Dat waren alle hoogtepunten. We hebben er niet gegeten, want het eten zag er eenvoudig uit. Verbaasd dat je voor €50 per nacht (3 personen, kleine camper en elektriciteit) extra moest betalen om in het zwembad te mogen. Toiletten waren prima. Warm water voor waterkokers was er niet. De rivier is mooi. We hebben een paar keer gezwommen. We zijn naar het dorp gelopen en de bar is leuk en vriendelijk. Erg overgewaardeerd en duur.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/08f3258e-2989-46c5-b134-9b078e3f39df/7ec9d1b7-d42f-4e8c-b945-713cb140ac76.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650788689.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650858991.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650858992.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650858993.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/portugal/viana-do-castelo/ponte-da-barca/40586/lima-escape)