# Camping Pajurio Kempingas

strand 500m - fietspad in Klaipeda stad 6km

Šlaito gatvė 3
92281, Klaipėda, Litouwen

- Decimal: 55.76651, 21.09015

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

- Fietsen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 4/30/2026 | EUR 25 |
| 5/1/2026 - 9/30/2026 | EUR 30 |
| 10/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 25 |

### Mart-en-An - 2/5
*July 2025*

Wij waren hier half mei 2025. Verharde plekken met water op de plek. Erg donker doordat je midden in bos staat naast spoorlijn. Sanitair was matig door koud water bij douchen. Normale prijs is € 32 en wij betaalden € 29 (Acsi tarief). Te duur vonden wij. Geen kortings mogelijkheid zonder bonnetje. Zomers misschien prima met alle schaduw. Geen ontvangst met schotel mogelijk. Wifi alleen in gebouw receptie.

### Dionne&Dick - 3/5
*May 2025*

Een schaduwrijke camping voorzien van alle gemakken.
TIP:  Wij betaalden cash zonder bonnetje. De overnachting kostte ons daardoor wat minder.

### Pösslcitreler - 4/5
*August 2024*

Prima toiletten en douches ook wel maar raar systeem en veel  verschillende systemen (zeker voor ons wasr warm
water altijd voldoende uit de kraan stoomt. mooie vamping. ‘s nachts wel wat geluid van de treinen direct achter de camping zeker wegens toeteren voor s.w.overgang toch lekker geslapen. op loop afstand strand (het stormde tijdens ons bezoek) en een eettent daar recht van met on Litouws goede bediening en goed eten. kortom aanrader.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650805794.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650806385.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650935766.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650935767.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650935768.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/litouwen/klaipeda-district/klaipeda/41326/camping-pajurio-kempingas)