# Caio Mario

10134, Turijn, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 45.0294, 7.63942

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [ ] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Betaald)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 18 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Tiny van der Meer - 4/5
*June 2026*

Prima CP om Turijn te bezoeken, tram-4 stop voor de deur.
Nieuw modern sanitair maar deursloten zijn kapot.
Sinds kort moet met €200 borg betalen, dit om overlast door zigeuners te voorkomen! Deze borg word na ca. 20 dgn teruggestort.
Permanente bewaking 24/24hr door beveiligers die zeer vriendelijk en behulpzaam zijn.
Tarief €18,40/ nacht, elektra 10amp a €0,30/kwh op zuil bij standplaats, wij hadden een tegoed van ca €4,30 van de vorige klant.

### Hertshooi - 4/5
*May 2026*

prima plek om de stad te bezoeken. Je betaalt GEEN €200 euro borg, je geeft toestemming (Pre-autorisatie staat er op de bon uit de betaalterminal) om €200 af te schrijven van jouw credit card als je je niet aan de regels houdt. Deze toestemming vervalt weer als je vertrekt. Je geeft een borgstelling, "cauzione" in het Italiaans, de engelse vertaling "deposit" is verwarrend. Inschrijven ging vlot, 24 uurs bewaking geeft een veilig gevoel.

### Leon1959 - 1/5
*May 2026*

De zuil waar een parkeerkaart uit zou moeten komen werkte niet en de slagboom bleef gesloten. Er kwamen 2 heren aangelopen waarvan 1 in een oranje hesje. Hij sprak ons in het Engels aan. We moesten ons gaan registreren in een geel gebouw 150 meter verder. Daarna zou de slagboom opengaan. Tenslotte vertelde hij ons dat er sinds 2 weken 200 euro borg betaald moet worden die (pas) na 20 dagen terugbetaald wordt. Wij zijn direct vertrokken!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650945651.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650825517.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650820260.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650819927.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650817476.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/piemont/turijn/41696/caio-mario)