# Camperplaats de Wellinghoeve

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Sitecode**: 42050
**Beoordeling**: 4.5/5

Gebruik coördinaten -  na passeren van dit punt weg vervolgen tot CP - aan de rand van het natuurgebied en uiterwaarden van de Rijn - fietsoplaadpunt - honden aangelijnd - reserveren mogelijk - centrum 5 km.

Rijnstrangenweg 15
6923 SL, Groessen, Nederland

- Decimal: 51.91855, 6.00237

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)

**Bel:** +31630706539

| 3/1/2026 - 11/30/2026 | EUR 19.5 |

### user248909909 - 5/5
*March 2026*

Fantastische plek in een oude hoogstamboomgaard op een mooie grasmat. Bijzonder aardige mensen. Sanitair is prachtig en schoon! Omgeving: pal achter de dijk en geweldig mooi om te wandelen en fietsen! Een aanrader! Jammer dat er geen restaurant en terras meer is, we hebben hier in voorgaande jaren meerdere keren heerlijke spareribs gegeten😋😋😋😋
Dit was onze 3e keer hier en we komen bij leven en welzijn zeker terug. HJ en Wil

### Wally-Leenhouwers - 5/5
*March 2026*

wat een heerlijk plekkie, mooie uitvalsbasis vanuit onze Nijmegen. komen zeer zeker terug en dan een lang weekend, dat wij verder kunnen fietsen. dank jullie wel voor de fijne overnachting. Wally & Irene

### RvRens - 5/5
*October 2025*

Fijne ontvangst en goede begeleiding.
Net sanitair dat goed schoon gehouden werd. Fiets en wandel liefhebbers komen aan hun trekken. Tip periode oktober- december: Kerstshow Intratuin Duiven!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650834293.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651212816.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651212814.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651202267.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651197389.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/gelderland/groessen/42050/camperplaats-de-wellinghoeve)