# Camping Viareggio

**Beoordeling**: 2.71/5
**Aantal reviews**: 34
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Deze camping maakt deel uit van een NKC camperreis - schaduwrijk - zee is meer dan 800 meter van de camping over grindpad.- centrum 1,5km

## Locatie host

## Adres
Via dei Comparini 1
55049, Viareggio, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 43.85118, 10.25967

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 3/31/2026 - 10/4/2026 | EUR 32 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### mcpappe - 4/5
*September 2025*

Fijne camping! Mooie, schaduwrijke plekken. Betaalbare pizza's binnen handbereik! Het zwembad is tegen betaling! Toch komen we graag terug, maar dan langer, zo'n 3 of 4 dagen! Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

### Natasjaxx21 - 3/5
*August 2023*

nette camping, ontvangst was zeer vriendelijk, ze helpen je overal mee! Warm water tegen betaling, ook voor het zwembad moet je per dag betalen. toiletgebouw zeer gedateerd en niet echt schoon. Prima camping voor doorreis, maar voor ons niet langer!

### Hulst-Zuid - 2/5
*June 2023*

Wij vonden dit een camping met basisfaciliteiten, voor een klein beetje luxe zoals warm water moest betaald worden, Naast camping zeer luidruchtig piratenpark. Kleding bleef niet droog in douche, gedateerd maar goed onderhouden. Als uitvalsbasis voor strand OK en shop, bar en restaurant zeker dikke voldoende. De muggen waren zeer enthousiast dat we er waren, dat konden we niet zeggen van de receptie, elke vraag was er 1 teveel, wat een chagerijn.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650789446.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650789445.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651202709.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651202705.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651170931.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/toscane/viareggio/42055/camping-viareggio)