# Camping La Vieille Eglise

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.7/5

speciale camperplekken beschikbaar - quick-stop mogelijk - verwarmd buitenzwembad - bar - broodservice - strand 1,5km - centrum 1km

Route des Canadiens 1
80410, Cayeux-sur-Mer, Frankrijk

- Decimal: 50.17034, 1.49493

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Max. camperlengte: Onbeperkt
- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt

- Zwemmen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2025 - 11/15/2025 | EUR 18.3 |

### HnM - 4/5
*April 2025*

We hebben hier begin april een aantal dagen gestaan. Een camping met veel bungalows en een klein veldje, (met gescheiden plekken dmv heggen) voor ongeveer 15 campers. Fijne plek, sanitair sober maar schoon. Geen wc papier, warm water wisselend, met een duwknop. Mooie fietstochten gemaakt in de omgeving.

### Tandy80 - 5/5
*February 2025*

WIJ bovenaan. Rustig, met vogelgezang en een paar fazanten.
Zeer vriendelijk onthaal.
Zeer goede locatie met elektriciteit. 20 euro per nacht voor 2 personen, 1 hond en elektriciteit.
Ik raad het ten zeerste aan

### macjanzen - 3/5
*July 2024*

op zich leuke camping met aardige bewoners
maar toiletgebouwen verouderd wij stonden hier rond 25 juli maar gaan gauw weer weg na 2 nachten want ik wordt gestoord van het gekrijs van eenden wat de hele nacht hard door krijst. verder is de hele camping hard aan renovatie toe. prijs/kwaliteit niet in evenwicht. en geen verlichting op het park laat staan in het toiletgebouw

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650793978.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650793979.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651142002.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651141999.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651141997.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/hauts-de-france/cayeux-sur-mer/42190/camping-la-vieille-eglise)