# Camping Villaggio Cigno Bianco

08048, Tortolì, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 39.90809, 9.67856

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Verlicht terrein

## Omgeving
- Zwemmen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

- ACSI - Campingcard

## Reviews
### Fam.-Van-den-Berg - 4/5
*July 2025*

Leuke Camping met prachtige tuin. Dichtbij het strand. Met zwembad echt top. 1 minpunt de te harde muziek van de camping ernaast. Verder super schoon sanitair . En niet dichtbij een stad of dorp. Maar dat is voor ons prima we betaalde voor 1 nacht 46 eu met elektriciteit. Wij hebben zonnepanelen maar het is bij de prijs in.

### akotukker - 4/5
*June 2025*

Prima camping. Sanitair goed en schoon. Plekken met schaduw op zand. Winkeltje, brood, bar/restaurant, zwembad. Strand op 50 mtr. Aardig personeel maar in- en uitchecken verliep erg omslachtig. Fietsen naar rode rotsen in Arbatrax 8 km en naar Domus de Janas di Genna 'e Tramonti 12 km.

### funnygeorge - 4/5
*June 2024*

We hebben hier fijn gestaan. Vriendelijk ontvangst en een mooie plek.
Vlak aan zee met een mooi zandstrand.
Sanitair schoon en prima verzorgd.
Restaurant en zwembad op de camping.
Wij stonden voor 25 € ACSI tarief
Op de fiets naar Tortolì en Albatax ging prima!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650789605.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651071731.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651071698.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650798756.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650799504.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/sardinie/tortoli/42211/camping-villaggio-cigno-bianco)