# Camping Spiaggia del Riso

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.22/5

camping midden in een typisch pijnbomenbos - direct aan zee

Via Degli Aranci 2
09049, Crabonaxa/Villasimius, Italië

- Decimal: 39.12302, 9.51261

- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

- Zwemmen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/24/2026 - 10/28/2026 | EUR 36 |

### CICARAM - 3/5
*September 2025*

Handige camping om het mooie, kleine Riso Beach te bereiken. Zeer groot en van alle gemakken voorzien. De prijs is gemiddeld. Wij betaalden € 52 per nacht, inclusief elektriciteit en toeristenbelasting.

### Kid-en-Tjally - 2/5
*July 2025*

Het inchecken is een drama. Kwamen om 13.00uur aan, 14.00 uur aan de beurt  en tot 15.30 uur moeten wachten om naar de plaats te kunnen. Mooie locatie, geen mooie camping. 2 nachten hier gestaan en dat is wat ons betreft echt het maximum.

### bezi83 - 1/5
*June 2025*

0 sterren. Aangekomen om 13:03 uur, registratie gesloten om 13:00 uur. We zijn met ons meegereden om een plekje te zoeken en tot onze verbazing mochten we er pas om 15:30 uur in. De plek was te duur. Elektriciteit extra voor 4 A was € 6, en voor 6 A was het € 8. Bij aankomst werd ons verteld dat een douche inbegrepen was, maar dat er de volgende dag een toeslag moest worden betaald. De douches waren niet schoon en verstopt (buiten het seizoen), en het toilet had geen papier. Jammer voor die prijs.

Controleer de rekening. De rekening was voor 4 A zoals gevraagd, maar we hebben 6 A aangerekend. Zeker geen herhaling.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650797843.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650900617.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650854580.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650818826.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650818825.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/sardinie/crabonaxavillasimius/42305/camping-spiaggia-del-riso)