# Minicamping De Reekens

Westakker
5256, Oudheusden, Nederland

- Decimal: 51.72775, 5.12898

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (8A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Fietsen
- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 10/12/2026 | EUR 25.2 |

### majcoolen - 5/5
*June 2025*

zeer mooie camping met vriendelijke gastvrije eigenaren. Koffie bij ontvangst en uitwisseling van veel info. camping met de mooiste grasmat ooit op een camping gezien en ruime plaatsen. Modern en schoon sanitair

### EliVonk - 5/5
*May 2025*

Deze camping heeft alles wat je nodig hebt voor een paar heerlijke dagen. Schoon, prima sanitair, ruime plekken en behulpzaam personeel. We hebben genoten en komen zeker terug.

### Terje - 5/5
*April 2025*

Een nachtje geweest, het was onze eerste overnachting met onze camper,  dus nog weinig vergelijkingsmateriaal, maar wij vonden het heel goed.
Kleine camping met net sanitair, speeltuin met trampoline, binnen wat spelletjes en dieren voor de kinderen.
Wij komen hier nog een keer terug.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650895077.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650976768.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650976767.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650924616.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650953117.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/noord-brabant/oudheusden/42388/minicamping-de-reekens)