# Wohnmobilstellplatz Schongau

**Beoordeling**: 2.85/5
**Aantal reviews**: 53
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Sanitair van  01-11 - 01-01 gesloten - 8 elektra aansluitingen - centrum 500m.

## Locatie host

## Adres
Lechuferstraße
86956, Schongau, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 47.80898, 10.89831

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 8 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Niels32 - 3/5
*April 2026*

Prima plek voor een overnachting. Er is ook een servicestation. Wc lozen is gratis  Water kost €1,- Wel even wachten tot het luik van het toilet gesloten is! Daarna geld inwerpen, anders ben je (net als wij) je euro kwijt. Het toilet met de code hebben wij niet gebruikt, maar toen wij in de ochtend vertrokken kwam de schoonmaakdienst.
Het dorpje zelf stelt niet zo heel veel voor, paar winkeltjes.

### Loja - 4/5
*September 2025*

We verbleven hier één nacht. We vonden het een fijne plek. Rustig en schoon. Toiletten toegankelijk met een code. Het was erg schoon. We hebben heerlijk gegeten in de oude stad.

### Gerard-D.- - 3/5
*September 2025*

ruime C.P noodzakelijke aanwezig dichtbij de oude stad,wel even klimmen. prima overnachting.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650661233.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650661236.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650661237.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650661238.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650661239.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/beieren/schongau/436/wohnmobilstellplatz-schongau)