# Camping De La Clape

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.36/5

direct aan zee gelegen - bar/restaurant - broodservice - tegen toeslag grotere plaaten beschikbaar - centrum 4km

Rue du Gouverneur 2
34300, Agde, Frankrijk

- Decimal: 43.2848, 3.52087

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Verlicht terrein

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/3/2026 - 9/27/2026 | EUR 43 |

### Moosco - 4/5
*April 2025*

Eigenlijk tss drie en vier sterren, maar door het vriendelijke en behulpzame personeel toch maar **** gegeven.
Plekken voor camper zijn voldoende groot, hebben privesanitair, bij aankomst een waterlek, dat zeer snel werd hersteld.
Verder zeer druk, voornamelijk omdat we dicht bij receptie zitten en de e-golfkarretjes van het personeel af en aan rijden (ook laden en lossen met het nodige kabaal, er moet ook gewerkt worden). Erg druk voor april

### MilanMaureen - 3/5
*August 2023*

wij zijn momenteel op de camping. s avonds heel veel herrie van de animatie. lijkt op deze camping of er alleen jonge mensen bestaan, gezien de keiharde dreun muziek.
Overdag bevalt de camping prima. Fijn zwembad

### JP1966 - 2/5
*February 2020*

op de leuke inkom na vonden wij dit zwaar tegenslagen enge straatjes wat met een camper best lastig is en krappe plaatsen, matig sanitair
pluspunt is dat deze vlakbij het centrum van cap D'agde gelegen is
cap D'agde is bij ons ook tegen gevallen, lijkt seriues gedateerd, beetje het Blankenberge van Frankrijk
tenzij je voor het naakt toerisme gaat natuurlijk maar daar kan ik geen beoordeling over geven

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650790302.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650829258.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/occitanie/agde/43739/camping-de-la-clape)