# Camping Etxarri

31820, Etxarri-Aranatz, Spanje

**GPS-locatie**
- Decimal: 42.91287, -2.07721

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

## Omgeving
- Zwemmen
- In bosgebied

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 3/1/2026 - 10/5/2026 | EUR 28.65 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### ingesmits - 4/5
*December 2024*

We waren hier in het weekend en dan is de camping geopend. Prima camping met alle voorzieningen. Het was nu erg rustig, veel vaste gasten.

### Annyenwieger - 3/5
*October 2021*

het is vandaag 23oktober en wij staan hier terwijl jullie zeggen dat het gesloten is dat klopt niet
Nette camping niet veel mensen nu alleen wat weekend publiek dus rustig
restaurant alleen open voor kopje koffie
sanitair netjes

### Jo.g - 2/5
*July 2020*

Onze acsi id werd ook niet geaccepteerd. De dame achter de Bali heeft niet nagedacht dat een camper van 7meter de smalle toegang naar onze aangewezen plek bijna niet mogelijk was. Hierdoor is onze camper beschadig aan een dakgoot van een verhuur huisje. Eenmaal op onze plek zien wij dat op nog geen 25 meter de uitgangspoort zit die breed genoeg is. Zwembad mooi, sanitair vies.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650790362.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651104072.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651104071.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651104068.JPG?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651104067.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/navarra/etxarri-aranatz/43849/camping-etxarri)