# Area Comunale

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [ ] Water
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche

- Speciaal voor campers
- Verharde ondergrond

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 12 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Tonny-Christa - 1/5
*March 2023*

een zodanig scheve parkeerplaats dat onze E&P het maar op 1 plekje kom redden. toch maar geparkeerd om het stadje te bezoeken op advies van andere reizigers. ik kom al meer als 50 jaar in Italië en als dit één. van de mooiste stadjes is dan is het slecht gestdld. MAAR smaken verschillen. diep bekeken en  na 30 min  snel doorgereden. geen voorzieningen en op 100 meter afstand een openbaar toilet.

### Bacchanalia - 4/5
*June 2022*

Zoals beschreven door andere recensenten. 5 minuten lopen naar een van de mooiste steden in Toscane. de sosta wordt beschreven als hebbende alle "doen", maar ik kan ze niet vinden. er is een gratis toilet op ongeveer 100 meter afstand dat ik indien nodig zou gebruiken om te legen, maar er zijn veel andere sosta's niet te ver weg.
Radda is een prachtige stad en ik heb meer sterren gegeven omdat het de moeite waard is om het zo dichtbij te zien

### massimo821 - 1/5
*December 2021*

€ 12 zelfs in de winter, een armoedige plek ... EEN OVERVAL!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/fcf6d3cc-6762-4365-8fff-ad8f1a4ce8bd/a529a86c-e57e-441a-a698-cc112bd3f79e.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650670542.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650678086.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650678990.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650678991.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/toscane/radda-in-chianti/4457/area-comunale)