# Parking

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Op mix-parking

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Tonny-Christa - 2/5
*March 2023*

inderdaad mooie rustige plek en omgeving. plaatsjes zijn klein als je in een vak wilt parkeren wij zijn dwars gaan staan met 7.39 meter en dan is het geen probleem. klein dorpje waar je in 15 min. doorheen loopt geen voorzieningen althans wij konden ze niet vinden

### C-I - 4/5
*September 2022*

Prima plek. Kom ruim voor de lunch omdat het parkeerterrein dan vol is. Na de lunch zijn er veel auto’s weer weg en hetzelfde met het diner. We hadden een rustige nacht.

### willems107 - 4/5
*October 2021*

wij hebben hier gewandeld en geslapen met een grote camper, is perfect doenbaar. Heel lekker gegeten in la Bottega Di Volpaia. geen voorzieningen maar prachtig klein dorpje en uitzicht.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650672863.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651021748.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650942361.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650672864.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/toscane/radda-in-chianti/4458/parking)