# Area Comunale

rustige plaats bij sportpark  - centrum 200m

Via delle Scuole
53027, San Quirico d'Orcia, Italië

- Decimal: 43.05606, 11.60695

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Speciaal voor campers
- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 10 |

### mirco91 - 1/5
*April 2026*

We kwamen aan bij de camping en ontdekten dat er maar heel weinig plaatsen beschikbaar waren. Het was een absurde en slecht georganiseerde situatie. Daardoor was ik genoodzaakt om op een gewone parkeerplaats te parkeren (gelukkig heb ik een camper van 6 meter)... en alsof dat nog niet erg genoeg was, kreeg ik ook nog een boete. Een ronduit vreselijke ervaring, zonder enige organisatie. Ik ben erg teleurgesteld, want het is een waar pareltje in de Val d'Orcia, maar ik raad deze plek ten zeerste af.

### HHV - 4/5
*September 2025*

prima plek op de mixed parking, lekker rustig en je loopt zo het mooie dorpje in. geen stroom maar je kunt wel lozen en innemen.

### Rob&Kitty - 1/5
*May 2025*

parkeerplaats voor campers maar het staat vol met auto’s van de bevolking

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650670564.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650670565.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650954544.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650954545.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651100520.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/toscane/san-quirico-dorcia/4470/area-comunale)