# Parcheggio Il Fagiolone

53100, Sienna, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 43.31423, 11.31753

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche

- Verlicht terrein

## Omgeving
- Openbaar vervoer nabij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 20 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Lefty2 - 3/5
*January 2026*

Prima plaats om de stad te bezoeken. Er zijn water- en lozingsvoorzieningen. De parkeerhulp was vriendelijk.

### jackyle - 1/5
*October 2025*

Het enige positieve aan de parkeerplaats is de nabijheid van de roltrappen, maar het is nog steeds 20 minuten lopen. Ik vind € 20 overdreven; de parkeerplaats wordt naar mijn mening niet goed bewaakt. Toen we terugkwamen uit de stad, was er geen parkeerwachter te bekennen, waardoor ik me overal onveilig voel. De parkeerwachters waren allemaal onvriendelijk, en de jongeman bij de kassa was nog erger. Ik zou er niet meer terugkomen.

### florrobitotoseba - 2/5
*September 2025*

Het is een parkeerplaats met toiletten voor 1 euro. (Ze zijn schoon.) Er staat dat je ze van 8.00 tot 20.00 uur kunt gebruiken, maar ik ging om 19.45 uur en ze waren al dicht. De receptioniste was ronduit onbeschoft en gesloten wat betreft uitleg en taalgebruik. Er is water om te vullen, er zijn daken en je kunt er grijs en zwart water lozen. Maar er is geen drinkwater of elektriciteit. HET IS ERG LAWAAI! Het is de enige plek om Siena met een camper te bezoeken. Het is maar 20 minuten lopen.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650674966.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650678135.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650995913.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650995912.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650670578.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/toscane/sienna/4473/parcheggio-il-fagiolone)