# Camping San Nicoló Bardolino

37011, Bardolino, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 45.55192, 10.71845

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Fietsen
- Wandelen
- Aan het water

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 3/31/2026 - 11/6/2026 | EUR 38 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### MaliWomo - 3/5
*April 2026*

De camping heeft een geweldige locatie en het personeel bij de receptie is vriendelijk. We kregen een plek zonder reservering. Ik vind het wel vreemd dat ze adverteren met een hondenstrand, terwijl honden alleen aangelijnd en voor korte bezoekjes aan het water zijn toegestaan. Het zou beter zijn als ze een afgebakend gebied zouden plaatsen. De toiletten en douches zijn oud maar schoon; helaas laten kampeerders ze niet altijd netjes achter.

### il_Camperista_Bsares - 4/5
*December 2025*

Lang weekend van Onbevlekte Ontvangenis.

Deze camping ligt op een werkelijk strategische locatie, op 5 minuten lopen van het centrum langs het meer. We kozen een plek aan de oever, met een prachtig uitzicht, schone toiletten en vriendelijk personeel. De staanplaatsen zijn misschien een beetje klein, maar mijn camper van 2,23 meter paste er met twee manoeuvres gemakkelijk in. De staanplaatsen liggen niet ver van elkaar, maar wel comfortabel. We komen in de zomer zeker terug.

### Gerda+Lucki - 1/5
*October 2025*

Telefoonnummer niet beschikbaar

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/933baa34-c2cb-4620-bb9a-7d617f001366/4a5207cd-7d14-46b6-bb7b-4e1341f526b2.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650867496.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650867498.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651134511.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651041414.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/veneto/bardolino/44834/camping-san-nicolo-bardolino)