# Jocomo Parc

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.9/5

camper- en kampeerplaatsen op gezinscamping - faciliteiten en comfort - elektra en afvoer op de plaats - buitenzwembad, tennisbaan, visvijver - centrum Lanaken 2,5km

Maastrichterweg 1a
3620, Lanaken, België

- Decimal: 50.90376, 5.63287

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [x] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- In bosgebied

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 11/1/2026 | EUR 23 |

### Rupasi - 5/5
*September 2025*

hele nette camping, schoon en netjes sanitair. Ik heb ons op 3 september aangemeld via de paal voor 1 nacht en moest 21 euro afrekenen. Ik kreeg een kaart waarop 10 euro aan tegoed op zat voor het water en stroom. dus eigenlijk betaal je 11 euro voor een overnachting in september. Daar word je toch blij van! Alles netjes en schoon op een toplocatie voor weinig. Wij gaan hier langer blijven en vaker naartoe!

### Ruro - 4/5
*August 2025*

Goede camping, kindvriendelijk en toch rustig. We komen nog terug
 Enkel moeten de uitbaters van het restaurant nog veel leren. eten redelijk goed wachttijd leer dan 50 minuten.

### pensionado,s - 4/5
*May 2025*

heel goede camping wordt goed geholpen m, maar als naar toilet wilt moet je de kaart gebruiken is even wennen
voor de rest prima

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650790809.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650952667.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650884592.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650867333.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650829855.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/belgie/vlaanderen/lanaken/45160/jocomo-parc)