# Camping Villaggio Barricata

**Beoordeling**: 2.5/5

Via Strada del Mare 74
45018, Porto Tolle, Italië

- Decimal: 44.84615, 12.46274

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

- Zwemmen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/17/2026 - 9/20/2026 | EUR 42 |

### PeHae - 1/5
*September 2023*

Wij wilden het veld op. We kregen slechts 1 plaats aangeboden, ook al waren er een week voor sluitingstijd veel plaatsen beschikbaar. De prijs voor één nacht was 50 procent meer dan voor drie dagen. Dat hebben wij toen afgewezen.

### KeNiVi - 5/5
*July 2022*

het minimum om te boeken is 7 dagen.
na 5 dagen zijn we naar Venetië gegaan.
deze camping is afgelegen, dus je bent wel wat afhankelijk.
met ons zoontje van 9 was dit wel een ideale stop voor enkele dagen. het waterpark is perfect. er is 1 glijbaan, een liggedeelte (vooral voor de mama’s) aan het kindergedeelte en een diep.
de ligstoelen zijn wel altijd bezet omdat heel de camping natuurlijk hier wil zitten.

### Billy-classic - 2/5
*June 2019*

Groot & Commercieel. Sanitair is schoon. 2 stranden op loopafstand maar het animatieteam en aquajoggen over de luidsprekers zorgt ervoor dat wij hier nooit meer terugkomen

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650790842.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650790838.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650790839.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650790840.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650790841.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/veneto/porto-tolle/45231/camping-villaggio-barricata)