# Camping De Vogel

**Beoordeling**: 3.7/5
**Aantal reviews**: 10
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Vier aparte camperplaatsen - ook plaatsen op de camping - ruim en in een prachtige omgeving - Overdekt zwemparadijs -  binnenspeeltuin - restaurant en cafetaria - centrum 1km

## Locatie host

## Adres
Vogelweg 4
4585 PL, Hengstdijk, Nederland

**GPS-locatie**
- Decimal: 51.34196, 3.99047

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 10/31/2026 | EUR 46 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Luc-V - 5/5
*April 2026*

Wij verbleven met de mobilhome 2 nachten op de camping met onze kleinkinderen van 8 en 3 jaar en ze hebben zich super geamuseerd.
De kinderboerderij, het zwembad, de vele speeltuinen ,de animatie alles is TOP.
De ruime. sanitaire voorzieningen zijn kraaknet .
We mochten de laatste dag nog op de parking blijven staan en gebruik maken van alle faciliteiten.
Een echte aanrader !
We komen graag terug !

### SharonBayezt - 5/5
*August 2025*

We verbleven een weekendje op een camperplaats bij Camping de Vogel met onze kleinzoon. Deze megagrote camping biedt werkelijk alles om kleine kinderen te entertainen. Onze kleinzoon heeft zich uitstekend vermaakt bij de kinderboerderij, de vele speeltuinen en natuurlijk het zwembad. Ook het aanwezige supermarktje is erg handig, zodat je niet voor elke boodschap van het terrein af hoeft.

### birger1974 - 5/5
*June 2025*

Zeer mooie , grote en rustige camping met perfecte staanplaatsen aan het het meer .
Zeer proper en ruime sanitaire voorzieningen . Zwemmen , waterfietsen , kano in het grote meer . Kinderanimatie ,  binnenzwembad , lekker restaurant en vooral zeer vriendelijk personeel . Top

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650791017.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650967380.JPG?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650967379.JPG?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650967378.JPG?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650967377.JPG?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/zeeland/hengstdijk/45792/camping-de-vogel)