# Aurdal Fjordcamping og Hytter

NAFCamp camping - aan een fjord - E16 2km - centrum Aurdal 3km

Vestringslinna 252
2910, Aurdal, Noorwegen

- Decimal: 60.91647, 9.38985

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Gratis)
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [x] Shop of kiosk

- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt
- Aan het water
- In bosgebied

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 5/31/2026 | NOK 480 |
| 6/1/2026 - 8/31/2026 | NOK 430 |
| 9/1/2026 - 12/31/2026 | NOK 370 |

### ErnaB - 5/5
*June 2026*

Geweldige camping, heerlijk aan een groot meer gelegen. Erg rustig toen wij er waren, plekken genoeg aan het water. Sanitair tip top voor elkaar, ruime familiedouches, erg schoon.
Wel veel vaste plekken, maar absoluut geen hinder van. Dichtbij voorzieningen zoals bakkertje en supermarkt. Na 11 dagen voor ons veruit de mooiste camping tnt!

### samaria68 - 5/5
*September 2025*

Hoewel het weer tijdens ons verblijf wat tegenviel, is dit een geweldige plek, tenminste in het laagseizoen. Ruime plaatsen direct aan het water en een zeer aangename toiletruimte. Vriendelijke, relaxte eigenaren. We komen graag terug!

### Marjerine - 5/5
*June 2025*

Wat een mooie camping is dit, picobello sanitaire voorzieningen en echt genoeg plek voor campers!  Leuke dingen te doen voor kinderen en ja er zijn veel vaste plekken maar hier heb je echt geen last van. En de kronen voor een douche dat begrijpen we wel, waar het kan bespaar je op water.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650791171.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651276146.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651276145.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651276144.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651194117.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/noorwegen/innlandet/aurdal/46185/aurdal-fjordcamping-og-hytter)