# Camping Don Cactus

camping aan zee - boulevard - sanitair recent vernieuwd

Diseminado el Palmar P40 107
18730, Motril, Spanje

- Decimal: 36.69585, -3.44309

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 40 |

### Rithei - 4/5
*April 2026*

We verbleven van 28 tot en met 31 maart 2026 op de camping. We boekten en betaalden 's ochtends online via de website en het inchecken verliep snel en gemakkelijk. De medewerker spreekt uitstekend Duits en is erg vriendelijk en behulpzaam. De camping beschikt over water-, riool- en elektriciteitsaansluitingen. Veel extra's zijn inbegrepen (één hond toegestaan, een fantastisch verwarmd zwembad, vaatwassers, enz.). Er is onlangs een goed gesorteerde Carrefour Contact supermarkt geopend. De prijs was €105 voor 3 nachten! We komen graag nog eens terug! 😍

### Witte - 4/5
*January 2026*

prima camping. restaurant, winkel, wasmachines zwembad en aan zee Wat wil je nog meer. wij betaald en 108 euro voor 4 nachten. lekkere ruime plek voor camper van 7.20 meter

### Annie77 - 5/5
*January 2025*

In dec verbleven. Gezellige camping, mooie groene plaatsen, zeer vriendelijk personeel en schoon sanitair (met heel warm water). We hadden fietsen mee; daarmee naar supermarkt in dorp en strandtent 3km verderop. We kwamen voor de zon en die was er in december volop! Inderdaad prijzige camping, maar voor ons was het waard.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650791583.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650853871.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650853870.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650853869.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650800982.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/andalusie/motril/46980/camping-don-cactus)