# Camping Gavin

22639, Biescas, Spanje

**GPS-locatie**
- Decimal: 42.61956529, -0.30400793

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### andyball - 5/5
*October 2025*

Uitstekende locatie en waarschijnlijk de schoonste camping die we ooit hebben bezocht, met uitstekende faciliteiten. De schoonste toiletgebouwen ter wereld en een zeer behulpzame dame achter de receptie. We hadden problemen met de elektriciteit, maar we waren hier maar één nacht, dus geen probleem. Stel je voor dat het in het hoogseizoen erg druk is, dus reserveer van tevoren. Ook een mooi zwembad, maar dat is nu gesloten.

### The-Delfins - 4/5
*July 2025*

Grote camping maar door terrassenligging is dat niet merkbaar. Voldoende en prima sanitair. Erg vriendelijk personeel. Biesca is een leuk en levendig dorpje.

### Runningpara - 5/5
*May 2025*

Sluit mij aan bij de vorige review. wij stonden beneden op het campeerplein, overzichtelijk en gezellig.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650793874.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650815875.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650815876.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650818903.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651282427.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/aragon/biescas/47428/camping-gavin)