# Wohnmobilstellplatz am Baggerado

**Beoordeling**: 2.08/5
**Aantal reviews**: 11
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
rustig gelegen - restaurant - natuurgebied Laacher See 600m - centrum 500m - [stroom is €1 per 4 uur, max. 3x, betalen bij cafétaria 't Treffpunkt op het terrein]

## Locatie host

## Adres
Auf dem Teich
56645, Nickenich, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 50.40725, 7.33245

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

## Omgeving
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 7 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Kim79 - 1/5
*October 2025*

Niets lijkt er meer op dat het nog een camperplaats is. Stroompalen zijn afgedekt en bord is weg van de camperplaats. Cafetaria waar je moet betalen is er niet meer. Denk dat je hier gewoon nog mag overnachten maar wij zijn doorgereden. Zeer weinig sfeer.

### Mark-hymer - 3/5
*June 2025*

savonds laat in donker aangekomen. Stond nog 1 andere camper. we gingen hier naar toe ivm stroom, helaas was de stroompaal defect. verder wel een rustige nacht gehad. ook nergens een betaal mogelijkheid gezien. dus was een gratis overnachting.

### pemosoda - 3/5
*April 2023*

Goede plek om te verblijven.
We hadden geen water en elektriciteit nodig, dus dat kunnen we ook niet beoordelen, we voelden ons veilig en sliepen vredig.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650792048.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650995425.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650792049.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650792050.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650792051.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/rijnland-palts/nickenich/47727/wohnmobilstellplatz-am-baggerado)