# Wohnmobilstellplatz Ilsetal

**Beoordeling**: 3.41/5
**Aantal reviews**: 81
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Ruime CP ten zuiden het knusse Ilsenburg - ruime wandel- en fietsmogelijkheden langs de Ilse en door de Harz - alleen contante betaling van plaats en stroomautomaat - centrum 2km

## Locatie host

## Adres
Ilsetal 16
38871, Ilsenburg, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 51.85474, 10.67141

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Betaald)

- Restaurant in de buurt
- In bosgebied
- Openbaar vervoer nabij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

## Reviews
### vdwalSietse - 4/5
*April 2026*

Prachtig plekje!

We konden zo de parkeerplek oprijden en gingen ergens staan. Plek bleek zonder stroom. Het was eerst een beetje zoeken waar we moesten zijn voor het aanmelden en betalen maar dat moet aan de overkant van de weg in de winkel. Daar hoorden we ook pas dat we niet goed stonden.

Vanuit hier kun je prachtig wandelingen maken.

Tip, ga eerst naar de andere parkeerplek

20 euro voor overnachting, electrisch is bijbetalen op de paal.

### HobbitFrodo - 3/5
*April 2026*

Positief: Prachtige plek, een goed startpunt voor lange wandelingen.

Negatief: Toiletten kosten €1 en zijn alleen toegankelijk via een draaihekje.

Douches zijn alleen beschikbaar tot 17:30 uur en je moet naar de overkant van de straat, naast de winkel.

Conclusie: Prima voor een kort verblijf.

### DenP - 5/5
*December 2025*

wij vonden dit een prima CP. In de Harz is het sowieso wat duurder. Prijs was 20 euro per nacht. We hadden een probleem met parkeermunt en werd prima opgelost. De mevrouw vonden wij vriendelijk en begripvol. Hebben er 2 nachten gestaan en 3 prachtige wandelingen gemaakt. In het bezoekerscenteum vlakbij kun je een wandelkaartje halen.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650792130.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651017960.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651017959.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651017958.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650960691.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/saksen-anhalt/ilsenburg/47840/wohnmobilstellplatz-ilsetal)