# Am Badezentrum Negenborn

38364, Schöningen, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 52.13405, 10.95947

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Betaald)
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Abc-Postma - 4/5
*June 2024*

In totaal acht plekken, als iedereen in de lengte parkeert. Rustige plek in een verder nogal suffig dorpje. Mooi uitzicht en goede faciliteiten voor V&E. Kampeeractiviteiten zijn niet gewenst, dus ook geen barbecue of buitenkeuken, er staat wel een bankje. Het dorpje heeft zelfs een Lidl.
Gratis, voor wie zelfvoorzienend is een uitstekende plek. Op de route naar Berlijn.

### wald-willi - 5/5
*September 2023*

Leuke plaats. Met dank aan het stadsbestuur.

### Greynomads - 4/5
*July 2021*

prima gratis plek, rustig in de nacht, wij kregen onenigheid met twee Duitse camperaars over het gebruiken van onze Cobb en over hoe we stonden om de satelliet te ontvangen, zo vonden we onze camper in de ochtend, zie foto, vreemd, want de rest van het parkeerterrein was helemaal leeg, ruimte zat om weg te rijden.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650792192.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650992669.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650797596.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650797597.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650810407.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/nedersaksen/schoningen/47948/am-badezentrum-negenborn)